Gammal 2009-04-03, 09:54   #1 (permalink)
Oregistrerad användare
Gäst
No Avatar
 
Inlägg: n/a
Standard Greta Meltzer

Det är bra att veta vilka som står bakom forum och sajter. Qvinna.info är en sajt som försöker dölja vilka som står bakom. Sajten visar till ett fejkat namn (John Fransson) och fejkad majladress (john@mediaprod.se) men i verkligheten drivs sajten av The Summit Sweden AB, renummer 556555-9597, vd Greta Cecilia Meltzer, Grev Turegatan 30, 11438 Stockholm.

 
Svara med citat
Gammal 2009-04-04, 09:35   #2 (permalink)
Oregistrerad användare
Gäst
No Avatar
 
Inlägg: n/a
Lightbulb Medical Finance + qvinna.info + akademikliniken = sant

Intressant det här; saxade följande från ett annat forum:

"Oseriösa ägare. Varning!

--------------------------------------------------------------------------------

Du bör veta följande. Sidan qvinna.info ägs av en reklambyrå (kontroller vem som äger sajtens namn). Någon tvåbarnsmor med namnet Mikaela finns inte. Reklambyån har gjort sidan på uppdrag av Medical Finance. Det har de försökt dölja men för ca en månad sedan, efter att några ringt och frågat dem, böjade de helt plötsligt skriva på sidan "Sponsras av Medical Finance". Medical Finance (Sverige AB) är en del av ett engelskt företag som äger Akademiklinikien i Stockholm.
Tänk efter! För att alltid ligga så tidigt i "sökningarna" måste man betala. Det är alltså dyrt att ligga tidigt i sökningar. Hur kan en "tvåbarnsmor" ha råd med det. Det är Medical Finance som betalar.
Vill du veta mer?
Ring Skatteverket som utreder plastikkirurgerna Jan Jernbäcks och Per Hedens försäljning av aktier i Akademikliniken till Medical Finance i England. Eftersom det ska bli rättegång är informationen offentlig. Nu vet du vad det engelska företaget heter. Ring Bolagsverket i England och fråga om de äger ett företag i Sverige som heter Medical Finance Sverige AB. Nu vet du det.
Läs skatteverkets utredning. Nu vet du att Medical Finance äger Akademikliniken.
Varför gör de så här?
Syftet är att "styra" patienter till de kliniker som de nämner på sidan. Medical Finance, i samarbete med några plastikkirurger (gissa vilka), vill ta över och kontrollera alla finansiella transaktioner inom privat plastikkirurgi.
De visar inte bilder från kliniker som de inte "tjänar pengar på".
De "scannar" internet också så att vissa inlägg tas bort för att dölja kopplingarna."
 
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:47.


Programvara från: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.1
All rights reserved