Integrerad annonsering – stärk ert förtroende och skilj er från mängden!

Ett av de hetaste annonsformaten för marknadsföring online just nu är s.k. content marketing. I korthet innebär detta en integrerad annonsform som är utformad att bli en naturlig del av den omslutande plattformen.

Integrerad annonseringPå plastikoperationer.net erbjuder vi en integrerad annonseringsform som bidrar i användarens informationsinhämtning.

Denna kommunikationsprodukt innebär en unik möjlighet att etablera en konstruktiv och långsiktig närvaro i målgruppen. Detta ger ER chansen att skilja ERT varumärke från mängden.

Hur vill ni bidra till upplevelsen?

Våra integrerade annonsformat är utformade för att i form, funktion och integration följa användarflödet och erbjuds i  följande förpackningar:

  • Integrerade informationssidor – här skapar annonsören tillsammans med redaktionen ett relevant innehåll som omsluts i den redaktionella miljön. Se ex. Motiva Implants.
  • Integrerad video – annonsörens videos integreras på ett relevant sätt i innehållet där de bidrar till att skapa informationsvärde och får på så sätt ökad trovärdighet. Se ex. Akademikliniken
  • Integrerade bilder – annonsörens före- och efter bilder integreras i relevanta bildgallerier. Se ex. Victoriakliniken

Policy och villkor för integrerad annonsering

All integrerad annonsering skall tillföra ett konkret informationsvärde. Formatet lämpar sig inte för rena reklambudskap.

Det skall tydligt framgå vem som är avsändare av budskapet. Detta görs genom upplysning om namn eller företag. I undantagsfall kan enbart varumärket godtas, om det är väletablerat bland konsumenterna. Reklaminnehåll annonsmärks med signalordet ”Sponsrat innehåll”.

Priser och urval

Allt innehåll lämpar sig inte för integrerad annonsering. Om det finns ett tydligt och relevant informationsvärde gör det dock ofta det.

Om du har en produkt eller tjänst som du vill nå ut med i målgruppen är du välkommen att kontakta Hans Bornsjö på 031-760 14 62 eller habo@frontlinesupport.se för ytterligare information.

 

 

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!