Dina kunder är här! Är du?

Framgångsrik onlinemarknadsföring behöver, trots dagens mediautbud, inte vara särskilt komplicerat. Det går i princip ut på att etablera en meningsfull och långsiktig närvaro i de kanaler där målgruppen är aktiv.

Annonsering av plastikkirurgiPlastikoperationer.net är sedan 2009 Sveriges största informationsportal inom ämnesområdena kosmetiska ingrepp och behandlingar.

Vår plattform erbjuder en unik möjlighet att nå ut till din målgrupp på ett sätt som ger högsta möjliga avkastning på varje investerad marknadsföringskrona.

Till våra nöjda kunder hör sedan länge flera av branschens mest framgångsrika företag. Några exempel är Akademikliniken, Art Clinic, Aleris, Citadellkliniken och Medical Finance.

”Plastikoperationer.net är en självklar del i den beslutsprocess som föregår kosmetiska ingrepp och behandlingar. Är du?”

Enkla och effektiva marknadsföringsprodukter med maximal avkastning

Plastikoperationer.net erbjuder en exklusiv redaktionell miljö med hög trovärdighet.

För att ge en bra användarupplevelse och förenkla för våra kunder har vi begränsat antalet tillgängliga format och annonsutrymmen.

Hur vill du nå dina kunder?


För beställning eller ytterligare information om annonsering kontakta Hans Bornsjö på e-post habo@frontlinesupport.se eller telefon 031-760 14 62!
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning