Premiumsponsring – bli en del av beslutsprocessen!

Beslutsprocessen som föregår ett kosmetiskt ingrepp eller behandling består ofta av flera steg. Lite föreneklat kan dessa beskrivas som; tanke/idé ⇒ informationsinhämtning ⇒ reflektion ⇒ beslut ⇒ köp.

PremiumsponsorSom premiumsponsor får DU en unik möjlighet att på ett konstruktivt vis finnas närvarande i målgruppen hela vägen genom beslutsprocessen. Detta gör DIG till ett tydligt alternativ när köpbesluten fattas.

På portalen erbjuds endast FYRA exklusiva premiumsponsorskap. Dessa är förbehållna aktörer som vill etablera en omfattande, konkret och konstruktiv närvaro i målgruppen på lång sikt.

Varumärkeskännedom, trovärdighet och räckvidd

Som premiumsponsor får du en betydande närvaro på plastikoperationer.net och därigenom i din målgrupps beslutsprocess. Du syns i samtliga portalens kanaler och får även möjlighet att medverka i dem på olika sätt.

Till premiumsponsorskapet hör olika former av exponering samt integration på portalen. Hela paketet syftar till att etablera upptäckt, intresse, kännedom och förtroende i målgruppen innan köpbesluten fattas.

200 000 visningar per månad etablerar ditt varumärke

Som premiumsponsor visas DITT varumärke på samtliga sidor i portalens samtliga kanaler; faktaguiden, forum, klinikregistret, fråga experten och nyhetsbloggen.

Marknadsföring av plastikkirurgiDessa ca 200 000 ”annonsvisningar” avfyrade mitt i målgruppen varje månad ger ditt varumärke en tydlig identitet på marknaden.

Integration av ditt innehåll skapar intresse och kunskap

Som premiumsponsor får du fri tillgång till relevant integrerad annonsering. Alla dina relevanta videos integreras i portalens innehåll och du kan visa dina före- och efterbilder tillsammans med varumärke och information i portalens alla bildgallerier.

Vår redaktion hjälper dig att gå igenom vilket innehåll du har och hur detta kan integreras på bästa sätt.

Redaktionellt deltagande visar er kompetens

Exempel på specialistkommentarFörtroende är en av de viktigaste beståndsdelarna i beslutsprocessen. Som premiumsponsor får du möjlighet att dela med dig av din kunskap i form av specialistkommentarer i portalens redaktionella innehåll. Genom att bidra med din unika kompetens får du möjlighet skilja dig från mängden.

Det redaktionella innehåll du som premiumsponsor bidrar med visar tydligt att du är avsändare och bygger på så sätt upp ett förtroende och en legitimitet som väger tungt när köpbesluten fattas.

Villkor och priser

Premiumsponsring är en dynamisk produkt som utformas utifrån varje sponsors förutsättningar och intressen. Redaktionen finns hela tiden med som stöd och initiativtagare för att underlätta. Alla integrationer görs med inriktning på att minimera löpande arbete och administration i syfte att optimera avkastningen på investeringen.

Premiumsponsringserbjudandet är avsett för aktörer som vill etablera en omfattande, konkret och konstruktiv närvaro i målgruppen på lång sikt. Priset är satt till en fast månadskostnad och man har som sponsor ingen bindningstid.

Antalet premiumsponsorer är begränsat till 4 st exklusiva platser och erbjuds efter fulltecknande endast i mån om uppsägning av sponsorplats.

Välkommen att kontakta Hans Bornsjö på 031-760 14 62 eller habo@frontlinesupport.se för ytterligare information!
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!