Citadellkliniken Cosmo blir nu ännu större

Två plastikkirurgiska kliniker i Landskrona med närmast identiska namn blir nu till en; Citadellkliniken. Från 1 januari 2013 är förvirringen kring de båda klinikerna med nästan samma namn således över för såväl danska som svenska kunder. Genom köpet av namnrättigheterna och övertagandet av lokaler ökar Citadellkliniken Cosmo tillgängligheten.

Citadellkliniken grundades 1987, men har sedan 1998 varit uppdelat i två självständiga plastikkliniker: Citadellkliniken Cosmo och Citadellkliniken Nordqvist och har legat dörr i dörr på samma adress i Landskrona.

De snarlika namnen har genom åren skapat förvirring bland de båda klinikernas kunder, även den ökande andelen danska kunder som åker över Öresund för att genomgå en operation. Men den 1 januari sätts det definitivt punkt för förvirringen och ett nytt spännande kapitel inleds för Citadellkliniken Cosmo som då tar över namnrättigheterna och expanderar genom förvärv av den tidigare konkurrentens lokaler. Verksamheten samlas under ett namn: Citadellkliniken.

– Vi har länge haft behov av att expandera vår klinik och det är därför ett naturligt steg att vi nu tar över Citadellkliniken Nordqvists lokaler och namnrättigheterna till Citadellkliniken. 1987, då Citadelläventyret inleddes, var det två tidigare kollegor som startade Citadellkliniken. Därefter sålde de sina aktier vid olika tidpunkter varför två nästan identiska namn uppstod.

Vi är väldigt glada över förvärvet och ser fram emot att önska såväl danska som svenska, nya som gamla, patienter, välkomna till våra större lokaler i Landskrona, och att det framgent endast kommer att finnas en Citadellklinik på denna adress

I anslutning till expansionen har personalstyrkan utökats med tre medarbetare. I övrigt är verksamheten oförändrad, med patienternas säkerhet och trygghet i fokus.
– Peter Cosmo, Partner och Klinikchef.

1600 patienter genomgick 2012 en operation vid Citadellklinikens Cosmos lokaler vid Strandpaviljongen i Landskrona, som ligger vackert belägen precis vid havet. Tidigare fungerade lokalerna som en konserthall, där ett antal välkända artister spelat, bland annat legendariska ABBA. Idag fungerar lokalen endast som en plastikklinik, men tonerna från Dancing Queen, kan nästan uppfattas när man besöker denna vackra plats.

För att fira att kliniken expanderar och slutligen blivit ensam innehavare till det 25-åriga namnet, erbjuds 25 % rabatt på samtliga ansiktsbehandlingar, peeling, hårlaser och dessutom 25 % rabatt på injektionsbehandlingar Botox/Fillers samt CO2-laser – dessa behandlingar utförs av läkare/sjuksköterska. Erbjudandet gäller på behandlingar som utförs fram till den 28:e februari 2013.

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!