Introduktion till penisförstoring

En penisförstoring är ett plastikkirurgiskt ingrepp som precis som det låter går ut på att förstora penis. Detta går att göra genom antigen en penisförlängning och/eller en penisförtjockning.

Guide till att förstora penisPå den här sidan får du som vill veta mer om en penisförstoring utförlig information om ingreppets möjligheter och begränsningar.

Mannens penis har i alla tider betraktats som en symbol för manlighet. Storlekens betydelse för sexlivet och för självkänslan är ett ständigt ämne för diskussion. Det senare är den faktor som gör att allt fler män väljer att göra en penisförstoring.

I Sverige utförs ca 100 penisförstoringar per år.

Vilka resultat kan man förvänta sig av en penisförstoring?

Genom en penisförstoring med kirurgisk teknik kan man uppnå både en förlängning och förtjockning av penis.

Penisförstoringar började utföras av plastikkirurger på 1990-talet. Sedan dess har relativt säkra metoder för penisförlängning, penisförtjockning samt förstoring av ollonet utvecklats. Genom dessa metoder kan en förlängning av penis i slakt tillstånd åstadkommas med ca 2-5 cm och en förtjockning av penis med ca 30-50%.

Många plastikkirurger motsätter sig dock, med anledning av de risker och begränsade resultat utförandet av penisförstoringar ofta innebär, att de utförs av annat än medicinska skäl och för behandling av s.k. micropenis (>6 cm i erigerat tillstånd).

Vem är en lämplig kandidat för att förstora penis?

En penisförstoring har i första hand effekt på penisstorleken vid slakt tillstånd. I erigerat tillstånd märks resultatet av en penisförstoring i begränsad utsträckning. Lämpliga kandidater är således personer som i första hand är ute efter en ”omklädningsrumseffekt” snarare än en ”sovrumseffekt”.

Ovanstående behöver dock inte betyda att en penisförstoring inte har någon påverkan på patientens sexliv. Många patienter upplever en positiv förändring av sexlivet som en effekt av det ökade självförtroende som penisförstoringen medfört.

Som intressent till i första hand en penisförlängning är det viktigt att ha realistiska förväntningar på vad ingreppet kan åstadkomma. Det är också viktigt att man gör ingreppet för sin egen skull och inte för någon annans.

Personer med högt blodtryck, hjärt-kärlsjukdom, urologisk sjukdomshistorik eller vissa andra tillstånd kan utgöra hinder för en penisförstoring och måste därför utredas noggrant.

« Startsidan för penisförstoringOlika metoder att förstora penis »

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!