Lån och finansiering för plastikkirurgi och behandlingar

En plastikoperation eller vissa kosmetiska behandlingar är ofta relativt kostsamma ingrepp vilket gör att man inte alltid kan eller vill betala kontant.

Alternativ för lån och finansiering för din plastikkirurgiDe relativt höga kostnaderna har gjort att flera företag som ordnar finansiering och lån för plastikkirurgi och kosmetiska behandlingar har etablerat sig på marknaden.

Alternativ för lån och finansiering för din plastikkirurgi/kosmetiska behandling

Som patient har man olika alternativ för finansiering av sin plastikkirurgi eller kosmetiska behandling. Till de vanligaste finansieringsformerna hör:

  • Lån från specialiserat finansbolag. Det finns ett antal företag som specialiserat sig på lån för plastikkirurgiska ingrepp och kosmetiska behandlingar. Dessa företag beviljar efter sedvanlig kreditprövning ditt lån precis som en bank.
  • Lån förmedlat av kliniken. Många kliniker samarbetar med finansbolag och kan på så sätt förmedla kontakten med finansbolaget. Kliniken har alla handlingar som behövs och hjälper till med din ansökan. När lånet beviljats deponeras pengarna direkt på klinikens konto.
  • Vanligt banklån. Om du redan har en fungerande bankrelation eller gör dig besväret att leta runt lite grann kan ett vanligt banklån många gånger vara ett förmånligt alternativ för finansiering av din plastikkirurgi eller kosmetiska behandling.

Var noggrann med villkoren för din finansiering/lån

Oavsett när eller till vad man lånar pengar skall man alltid informera sig väl om villkoren för det aktuella lånet/finansieringen.

Räntor och avgifter kan skilja sig avsevärt mellan olika lån och finansieringsformer.

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2020 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning