Plastikkirurgi (plastikoperationer) i Thailand

Plastikkirurgi i ThailandThailand har på senare år blivit ett av de populäraste resmålen för Skandinaver som vill utföra sin plastikkirurgi utomlands. Det som i första hand lockar är priset i förhållande till den medicinska kvalité och kompetens som finns att finna i Thailand.

Många människor tilltalas även av möjligheten att kunna återhämta sig i en lyxig miljö och ett behagligt klimat och samtidigt hinna med lite semester innan de återvänder hem efter sin plastikkirurgi.

Priser för plastikkirurgi i Thailand

Priser för plastikkirurgi i ThailandFör plastikoperationer som bröstförstoring, fettsugning, bukplastik och ögonlocksplastik kan man utgå från att kostnaden i Thailand är ungefär 50% av vad den är i Sverige. Detsamma gäller för övriga operationer och skönhetsbehandlingar.

För intressenter till bröstförstoring kan det vara av intresse att känna till att man i Thailand nästan uteslutande använder sig av kohesiva silikonimplantat från Eurosilicone, Mentor eller Allergan vilka alla håller hög kvalitet. Kirurgerna föredrar vidare att placera dessa implantat under bröstmuskeln.

Klinikerna och kirurgerna som utför plastikoperationer i Thailand

Klinikerna och kirurgerna som utför plastikoperationer i ThailandI Thailand finns ett mycket stort antal kliniker och sjukhus som specialiserat sig på plastikkirurgi. Bl.a. finns ett sjukhus med en av de största avdelningarna för plastikkirurgi i Asien för plastikkirurgi – Yanhee International Hospital i Bangkok.

De flesta klinikerna är belägna i Bangkok eller Phuket och liknar ofta mer lyxhotell än traditionella plastikkirurgiska kliniker.

Hög internationell standard

Klinikerna i Thailand håller ofta en hög internationell standard och man kan som patient förvänta sig en hög medicinsk kompetens och god service. Både vårdpersonal och kirurger pratar engelska.

Precis som i Sverige är det viktigt att göra sin research innan man bestämmer sig, för att försäkra sig om att komma till en professionell klinik och en kompetent kirurg.

Rekommenderade kliniker i Thailand

Under 2010 har plastikoperationer.net´s redaktion genom bl.a. personliga besök utfört en begränsad utvärdering av kliniker och arrangörer för plastikkirurgi i Thailand. Följande kliniker/arrangörer har baserat på den aktuella utvärderingen för närvarande redaktionens rekommendationer som lämpliga val:

Phuket International Aesthetic Center »

Bumrungrad International Hospital, Bangkok »

Destination Beauty, Bangkok »

Föreningen för specialister i plastikkirurgi i Thailand

I Thailand finns 252 specialister inom kosmetisk kirurgi. Samtliga är medlemmar i The Society of Aesthetic Plastic Surgeons of Thailand och arbetar som regel alltid på kliniker med en hög medicinsk standard.

Att välja en plastikkirurg som är medlem i ovanstående organisation är en god försäkran om att få bästa tänkbara vård och post-operativa resultat. För att kontrollera en kirurgs medlemsstatus kan du maila till The Society Of Plastic And Reconstructive Surgeons Of Thailand (TSPRS) på webmaster@plasticsurgery.or.th

« Plastikkirurgi i Polen | Plastikkirurgi i Tjeckien »

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2018 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!