Priser för injektionsbehandlingar med vävnadsfillers

Det finns ett stort antal olika vävnadsfillers. Till de mer välkända hör Stylage, Restylane, Juvederm, Evolence och Esthelis. Kostnaden för en injektionsbehandling med en filler påverkas av följande faktorer:

Man bör inte låta priset vara en allt för tungt vägande faktor i valet av var man väljer att genomföra sin injektionsbehandling

  • Var och av vem behandlingen utförs
  • Vilken filler som används som används
  • Hur mycket filler som behövs

Ofta prissätts injektionsbehandlingar baserat på hur många doser/sprutor av fillern som används. I normalfallet går det åt 1-3 sprutor per behandlingsområde.

Ju längre resultaten håller desto dyrare

Priset på de de olika fillersen baseras ofta på hur länge behandlingsresultaten kvarstår. De produkter som ger de längst varande resultaten är ofta också är de dyraste.

Fördelen med att använda en filler som håller länge är naturligtvis att man inte behöver behandla lika ofta vilket ju leder till en lägre slutkostnad för den som vill behålla sin ”fyllighet” över tiden.

Ungefärliga priser för fillers

Några exakta priser på olika behandlingar kan vi baserat på behandlingarnas stora olikheter med rättvisa inte återge. För att ge en indikation om kostnaden för olika injektionsbehandlingar används kostnaden för en läppförstoring som referens nedan:

  • Mjölksyrebaserade fillers (Sculptra) ca 5 000 kr/spruta (2-3 st/behandling)
  • Filler av Hyaluronsyra (Restylane, Juvéderm etc.) 3000-4000 kr/spruta (1-2 st/behandling)
  • Hydroxylapatit (Radiesse) 4000-6000 kr/spruta (1-2 st/behandling)

Priser för specialbehandlingar med fillers

På senare tid har det utvecklats vävnadsfillers med vilka man kan förstora kroppsdelar. Dessa används bl.a. för penisförstoring, bröstförstoring, vadförstoring samt förstoring av stuss och andra områden. Vid en sådan behandling åtgår betydligt större mängder av vävnadsfillern och behandlingen tar längre tid.

Den större åtgången på fillerprodukt och den utökade behandlingstiden gör att en specialbehandling kostar mellan 15 000 -35 000 kr.

Finansiering av en injektionsbehandling med en filler

Om du inte kan eller vill betala din injektionsbehandling kontant finns flera olika alternativ för finansiering. Många företag har t.o.m. specialiserat sig på att låna ut pengar till olika skönhetsbehandlingar och plastikkirurgi.

Innan du beslutar dig för att låna pengar till din behandling är det dock, som alltid, viktigt att du sätter dig in i villkoren för lånet.

Du kan läsa mer om möjligheterna till finansiering av din skönhetsbehandling på informationssidan om lån och finansiering för plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar ».

« Potentiella komplikationer vid en fillerbehandling | Introduktion till injektionsbehandlingar »
Lånekalkylatorn
Räkna ut din månadskostnad för vårdfinans från Medical Finance*
Hur mycket vill du låna?
50 000 kr
Hur länge vill du återbetala?
5 år
Månadskostnad
1 086 kr
I samarbete med
Lånebelopp: 50,000  |  Återbetalningstid: 5  |  Månadskostnad: 1 086 kr
Jag vill veta mer om detta! Jag vill bli kontaktad ang. detta!

*Vårdfinans erbjuds av Medical Finance. Ränta 8,95 %. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 75 000 kr, 144 mån återbetalning, uppläggningsavgift 495 kr, adm. avgift 39 kr/mån är 10,46 %

Du skickas nu vidare till annonsörens webplats för mer information

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!