Priser för skalfasader (porslinsfasader och plastfasader)

Priser för skalfasaderKostanden för skalfasader avgörs av vilket material de är tillverkade, av vem, hur många tandfasader som sätts in under behandlingen samt på vilken klinik den utförs.

Priset för att få porslinsfasader insatta varierar mellan 4000-8500 per tand.

Kostanden för porslinsfasader påverkas av tillverkaren pris, klinikens avgifter samt hur många som sätts in vid samma tillfälle.

Priset för tandfasader av plast (kompositfasader) är ca 800-2000 kr per tand beroende på antal och hur omfattande uppbyggnad som behövs göras.

Lån till skalfasader

Att få ett nytt leende med hjälp av porslinsfasader kan som synes bli en relativt kostsam historia. Man kan därför vara i behov av att låna pengar. Det är normalt sett inga problem att låna pengar till kosmetisk tandvård men det är viktigt att informera sig väl om villkoren för lånet.

Ett bra alternativ för lån till estisk tandvård är att använda sig av den kostnadsfria tjänsten för låneförmedling Lendo. Du kan läsa mer om detta på sidan om lån till estetiska behandlingar ».

Lånekalkylatorn
Räkna ut din månadskostnad för vårdfinans från Medical Finance*
Hur mycket vill du låna?
50 000 kr
Hur länge vill du återbetala?
5 år
Månadskostnad
1 086 kr
I samarbete med
Lånebelopp: 50,000  |  Återbetalningstid: 5  |  Månadskostnad: 1 086 kr
Jag vill veta mer om detta! Jag vill bli kontaktad ang. detta!

*Vårdfinans erbjuds av Medical Finance. Ränta 8,95 %. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 75 000 kr, 144 mån återbetalning, uppläggningsavgift 495 kr, adm. avgift 39 kr/mån är 10,46 %

Du skickas nu vidare till annonsörens webplats för mer information
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

©Copyright 2019 | SidkartaIntegritet & cookies | Användarvillkor | Ansvarsfriskrivning

Sök klinik!