Hårprodukter som döljer håravfall

Det finns många tekniker att dölja håravfall. Vilken som passar bäst beror på hur tunnhårig man är. För personer med en befintlig men uttunnande hårväxt finns flera olika alternativ. 

Kamouflerande hårfibrer

För personer med håravfall som har lett till tunnhårighet inom vissa områden på hjässan finns ett antal olika hårffiber-produkter som på ett effektivt sätt kan få håret att se både tätare och tjockare ut.

Hårfibrer sprayas eller masseras in på de områden som tunnats ut. Där fäster fibrerna mot det befintliga håret. Detta gör att varje hårstrå ser tjockare ut vilket ger håret en tätare look.

Man kan använda de kamouflerande produkterna varje dag som en del av sin vanliga morgonrutin. Efter applicering av produkten stylar man sitt hår som vanligt.

Schampon och conditioners

Utöver ”stylingprodukter” finns även schampon och conditioners som till viss del kan öka tjockleken på dina befintliga hårstrån och på så sätt få ditt hår att se fylligare ut.

Vid all användning av olika schampon och stylingprodukter rör det sig endast om att dölja ett håravfall. Någon behandling av problemet är det inte fråga om.