Kontakta oss

Tack för ditt intresse att kontakta oss! Här hittar du kontaktuppgifter till vår redaktion eller till andra tjänster och resurser som kan ge dig den hjälp du behöver.

  1. Kontakta ossVi vill börja med att informera om att vi inte är en klinik och vi erbjuder därför inga behandlingar eller andra medicinska tjänster.
  2. Om du driver en klinik eller annat företag och vill annonsera hos oss skall du besöka vår sida om annonsering.
  3. Om du är en privatperson som har en fråga om en behandling kan du ställa den direkt till någon av våra specialister i fråga experten.
  4. Om du vill boka tid för en behandling eller prata direkt med en klinik skall du använda vårt klinikregister för att hitta en klinik som erbjuder den behandling du söker.
  5. Om du har några tips, frågor, synpukter eller förslag som rör innehållet på portalen skall du vända dig till oss på redaktionen.

Vi ber än en gång att få tacka för ditt intresse och engagemang!

Plastikoperationer.net ägs och drivs av Frontline Support AB, Box 13103, 403 02 Göteborg. För att undvika missuppfattningar vill vi klargöra att vi inte är någon klinik utan endast en oberoende informatör inom ämnesområdet kosmetiska ingrepp och behandlingar. För att få rätt hjälp redan från början ber vi dig använda länkarna i alternativen ovan. För redaktionella frågor, frågor om annonsering eller frågor som inte passar in under något av alternativen i listan går det bra att kontakta vår redaktör Hans Bornsjö på e-mail habo@frontlinesupport.se.