Om oss

Plastikoperationer.net är Sveriges största informationsportal inom ämnesområdet kosmetiska ingrepp och behandlingar.

Portalen innehåll innefattar områdena plastikkirurgi,  estetiska injektionsbehandlingar, professionella skönhetsbehandlingar, håravfall samt estetisk tandvård.

Webbplatsen grundades och ägs sedan 2006 av Frontline Support AB med verksamhet i 8 länder.

Plattformen är indelad i 4 olika kanaler som var och en utgör en tjänst för våra användare:

  • Faktaguiden – bred och saklig informationsupplysning om behandlingar och ingrepp.
  • Klinikregistret – hjälper användaren att hitta sin klinik.
  • Fråga Experten – specialister svarar direkt på användarnas frågor.

Plastikoperationer.net´s mål är att på ett sakligt och upplysande vis informera allmänheten om de möjligheter och begränsningar den kosmetiska medicinen och de nya metoderna för kosmetiska behandlingar innebär. På så sätt bidrar vi till att överbrygga kunskapsklyftan mellan läkare, skönhetsspecialister och konsumenter.

En mötesplats för kunskap, inspiration och saklig upplysning

Startsidan

Informationsportalens innehåll och tjänster är utarbetade av ett redaktionellt team i samarbete med webbutvecklare och specialistkompetenta kirurger, läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och behandlare. Till dessa hör:

Hans Bornsjö, redaktör
Dr. Pelle Sahlin, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, skribent i fråga experten och faktagranskare.
Dr. Karl Bremer, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Mats Ingers, legitimerad läkare, specialist i nefrologi, skribent i fråga experten och faktagranskare.
Dr. Elisabeth Björkman, legitimerad Tändläkare, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Christina Malmsjö, legitimerad Tändläkare, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Anders Liss, legitimerad läkare, specialist i handkirurgi och plastikkirurgi, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Tore Nilsen, Hudläkare, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Per Windh, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Peter Zachrisson, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, skribent fråga experten och faktagranskare.
Dr. Aili Low, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, medicine doktor (PhD), specialist i allmänkirurgi och plastikkirurgi samt docent i plastikkirurgi.
Dr. Andreas Lindahl, legitimerad läkare, specialist i plastikkirurgi, medicine doktor (PhD), specialist i allmänkirurgi och plastikkirurgi.
Dr. Ivan Letterfors, legitimerad läkare, specialist i kirurgi, skribent i fråga experten.
Magnus Nilsson, Webmaster
Kristoffer Lidman, programmerare

Allt medicinsk eller behandlingsinformativt innehåll som finns på portalen genomgår en faktagranskning av en specialistkompetent läkare eller behandlare före publicering.

Samtliga Plastikoperationer.net´s tjänster är gratis för användaren och finansieras i första hand genom att sponsorer och annonsörer syns på webbplatsens sidor. I sammanhanget bör nämnas att det redaktionella innehållet är oberoende av dessa aktörers medverkan och kan inte påverkas av en annonsör eller sponsor.

Om Frontline AB

Plastikoperationer.net drivs av det svenska medieföretaget Frontline Support AB (organisationsnummer 556576-3231), Box 13 103, 402 52 Göteborg. Frontlines verksamhet bedrivs med inriktning på utveckling och produktion av egenägd ämnesorienterad digital media. Företaget grundades 1999.

Våra informationsportaler och webbaserade register ger allmänheten en informativ och lärorik upplevelse samtidigt som de utgör en fokuserad mediekanal som låter leverantören presentera sitt budskap för en redan intresserad målgrupp.

Frontline bedriver idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Storbrittanien, Spanien, Frankrike och Italien.

Frontlines mål är att tillföra ett värde till såväl internet som informationsmedia som dess användare, oavsett om dessa befinner sig på konsument eller leverantörssidan av informationssamhällets största affärsförmedlare.

Om innehållet på webbplatsen

Materialet på Plastikoperationer.net skall, oaktat den samlande redaktionella kompetensen och kontrollen, endast betraktas som allmän upplysning och varken kan eller ska ersätta en professionell medicinsk konsultation, såsom ett läkarbesök.

Webbplatsens innehåll skall heller inte utgöra grund för diagnos eller behandling, utan enbart ses som ett komplement till den gängse vården.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta VD, Hans Bornsjö på telefonnummer 031-760 14 62 eller via e-mail till habo@frontlinesupport.se. För tekniska frågor kontakta webmaster Magnus Nilsson på mani@frontlinesupport.se. Vår postadress är Box 13103, 402 52 Göteborg.

Visa mer