Specialistkommentering på plastikoperationer.net

Plastikoperationer.net är Sveriges största informationsportal inom ämnesområdet kosmetiska ingrepp och behandlingar. Varje dag informerar sig hundratals personer i målgruppen för dessa behandlingar på portalen.

Bli specialistkommentatör på Plastikoperationer.netGenom tjänsten specialistkommentering erbjuder nu plastikoperationer.net utvalda partners möjlighet att bli en del av upplevelsen på portalen genom att lämna sina råd och tips som kommentarer till de olika faktasidorna.

Kommentarerna blir en integrerad del i innehållet på portalen och ger därmed en konstruktiv och långsiktig närvaro mitt i den
informationsprocess konsumenten engagerar sig i inför sin behandling.

Plastikoperationer.net´s specialistkommentarer erbjuder en unik möjlighet att synliggöra den kunskap och det engagemang patienterna söker när frågan om att välja klinik blir aktuell.

Så kommer du igång

Systemet för specialistkommentering är utvecklat för att vara enkelt och effektivt. 

 • För att komma igång behöver du/din klinik först och främst en inbjudan. Därefter kan den/de som skall göra kommentarerna skapa en profil och börja kommentera.
 • För att få en inbjudan ber vi er att kontakta habo@frontlinesupport.se.

Kommenterandet är enkelt och effektivt

 1. Skapa ett kommentatörskonto.
 2. Gå till de faktasidor i portalen du kan och vill kommentera. Längst ned på varje relevant sida hittar du inloggning och kommentarsfält.
 3. När du skriver en kommentar, tänk på att det användarna vill ta del av är dina personliga erfarenheter och åsikter om det specifika ämne den aktuella sidan handlar om. Formulera dig gärna i första person (ex. ”jag tycker att”) för att ge dina inlägg en personlig ton.

 

Specialistkommentarer
 • user 8
  Dr. Anders Andersson  |  Narkosläkare  |  testkliniken.se

  Detta är ett exempel på hur en kommentar kommer att se ut. I kommentaren delar jag med mig av mina erfarenheter, tips och råd i relation till sidans ämne. Det kan röra sig om val av behandlingsmetod, risker, efterförlopp etc.

  När jag postat min kommentar publiceras den och visas därefter för varje besökare som anländer på sidan. På så sätt når min kunskap besökarna på sidan när de är som mest intresserade.

  Om jag skriver något fel i min kommentar kan jag klicka på redigera efter jag postat den och rätta till det.

  Välkommen som specialistkommentatör!