Lån till plastikkirurgi

Ett lån till plastikkirurgi kan vara en möjlighet för den som inte kan eller vill betala sin plastikoperation eller behandling kontant.

Kosmetiska ingrepp är ofta relativt kostsamma. Detta har gjort att flera företag erbjuder finansiering och lån för plastikkirurgi och kosmetiska behandlingar.

Dina tre alternativ

Lån till plastikkirurgi

Vår sponsor MEDICAL FINANCE erbjuder lån på upp till 60 000 kr med räntefri delbetalning under 24 månader. KLICKA PÅ BILDEN för att läsa mer!

Som patient har du i princip tre alternativ för finansiering av din operation genom ett lån:

  1. Lån från specialiserat finansbolag – det finns ett antal företag som specialiserat sig på lån för plastikkirururgi och kosmetiska behandlingar. Dessa företag beviljar efter sedvanlig kreditprövning ditt lån precis som en bank.
  2. Lån förmedlat av kliniken – många kliniker samarbetar med finansbolag och kan på så sätt förmedla kontakten med finansbolaget. Kliniken har alla handlingar som behövs och hjälper till med din ansökan. När lånet beviljats deponeras pengarna direkt på klinikens konto.
  3. Vanligt banklån – om du redan har en fungerande bankrelation eller gör dig besväret att leta runt lite grann kan ett vanligt banklån många gånger vara ett förmånligt alternativ för finansiering av din plastikkirurgi eller kosmetiska behandling.

Var noggrann med villkoren för ditt lån

Oavsett när eller till vad man lånar pengar skall man alltid informera sig väl om villkoren för det aktuella lånet/finansieringen.

Räntor och avgifter kan skilja sig avsevärt mellan olika lån och finansieringsformer.